beatris zglos sie do rodzinnego i on cie skieruje do ginekologa, bynajmniej tak bylo u mnie. nie chcieli zrobic mi w spzitalu usg w 15tyg ciazy, a wyjezdzalam do pl, wiec rodzinny mnie skierowal, troszke naklamalam,ze mam jakies bolesci i ze sie niepokoje o dziecko, w dodatku u mnie rodzinna jest ciaza blizniacza..
anetamilka, gratuluje szczesliwego rozwiazania, niech synek rosnie zdrowo a ty dochodz do siebie ze spokojem. ja mialam rowniez podczas karmienia piersia bole,stosowalam masc na brodawki,nazwe jak sobie przypomne to napisze bo nie chce wprowadzac w blad,ale byla super, poza tym po tygodniu dostawalam jakichs drgawek,uderzenia zimna z goracem,okazalo sie,ze lapalo mnie zapalenie piersi, zastoj mleka i polozna kazala odciagac pokarm, dzieki szybkiej reakcji szybko mi to przeszlo,corke na piersi wykarmilam przez dwa lata hihi.
w srode ide na kolejne badanie usg, znow zrobie w 4d

termin miedzy OM a USG rozni sie u mnie o 3dni,ale mam zalecenie na CC

boje sie bo ponoc w w Norwegii ciecie robia przez caly brzuch,a u nas w PL mialam malutka rane...
W 20tyg ciazy wykazalo u mnie ze bede miala corcie, ciekawe co teraz bedzie, a jestem w 24tyg
Powiedzcie mi, kiedy skladalyscie te zamowienia na paczuszki dla maluszkow? tzn w ktorym tyg ciazy? i czy na poczte email polska czy norweska? bo ja mam tylko pl,nie znam stron norweskich zeby sie zalogowac

w drugiej polowie sierpnia wracam w koncu do NO
pozdrawiam